Wie zijn wij

A&G Thuiszorgbureau streeft naar laagdrempelige thuiszorg en biedt mensen die door ziekte, ouderdom of een handicap het huishoudelijke werk niet langer zelf kunnen doen hulp, ondersteuning en begeleiding. A&G Thuiszorgbureau is actief in en rondom het multiculturele Rotterdam en voorziet vele mensen van persoonlijke, flexibele thuiszorg.

Nederlands- en Spaanstalig

A&G Thuiszorgbureau sluit goed aan op die multiculturele samenleving. Zo spreken vrijwel al onze zorgprofessionals zowel Nederlands als Spaans. Bovendien (her)kennen ze uw culturele achtergrond. Ze hebben daardoor vaak aan één woord genoeg. En dat is fijn, want het is niet altijd even makkelijk om in woorden uit te drukken wat u bedoelt. Door onze multiculturele organisatie voelt u zich sneller thuis bij A&G Thuiszorgbureau en voelen onze medewerkers zich op hun gemak bij u thuis.

De behoefte aan herkenning staat bij ons even hoog in het vaandel als waarden en normen. De medewerkers van A&G Thuiszorgbureau behandelen iedereen met respect, luisteren goed naar u, zijn geduldig en hebben kennis van de zorg. Kennis maken met ons? Mail of bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Contactgegevens

Weena 690
3012 CN Rotterdam
E-mail: info@agthuiszorg.nl
Telefoon: 010 843 81 27